Jouw maaltijden in no-time bezorgd

Geen capaciteit om jouw eigen maaltijden te bezorgen? Wij zorgen ervoor dat alle klanten in jouw omgeving kunnen genieten van waar jij goed in bent. Jij kookt, wij doen de bezorging.

Vind direct een bezorger

Altijd een bezorger voor jou

In ons bezorgnetwerk is altijd iemand beschikbaar om jouw bezorging uit te voeren. Makkelijk en snel geregeld wanneer jij dat nodig hebt. Hoe werkt het?

Makkelijk en snel bezorgingen toevoegen

Laat ons weten waar we jouw order moeten ophalen en bezorgen, maar ook hoe groot de bestelling is, zodat we daar rekening mee kunnen houden.

Vind in no-time een koerier voor je

Jouw bestelling wordt direct in het netwerk aangeboden, wij zorgen voor de perfecte match.

Alles op één plek

Als je een account aanmaakt kun je al je bezorgde maaltijden zien en volgen.

Maak een gratis account aan

Maaltijdbezorging zonder gedoe

Dropper maakt het mogelijk om je bestellingen te bezorgen zonder dat je zelf bezorgers in dienst hebt. Heeft jouw klant zin in een pizza, 23 smoothies of een hele rijsttafel? We hebben altijd een geschikte bezorgoplossing voor je.

Meer bereik en omzet

Vergroot je omzet door je klanten de mogelijkheid te geven om je gerechten thuis te laten bezorgen.

Geen vaste kosten

Je kunt altijd gebruik maken van het bezorgnetwerk wanneer jou dat uitkomt, zonder vaste lasten. Zo heb je met Dropper altijd een flexibele koerier binnen handbereik.

Volgen en beheren

Via jouw Dropper dashboard track en beheer je jouw orders en deel je makkelijk tracking links met jouw klanten.

Wim, Broodjes van Wim

"Meer omzet? Bezorg met Dropper"

Sinds ik mijn restaurant presenteer op FoodDrop heb ik enorm veel nieuwe klanten gekregen en hiermee mijn omzet vergroot. FoodDrop en Dropper zijn makkelijk in gebruik en ze bieden mij flexbile oplossingen om zichtbaarder te worden en om thuis of op locatie bij mijn klanten te bezorgen.

We bezorgen voor

Klaar om te droppen?

Bezorg jouw producten en maaltijden zonder enige rompslomp met Dropper. We zorgen ervoor dat jouw bezorgingen, in jouw omgeving, opgehaald en bezorgd worden. Zo kun jij doen waar je goed in bent en zorgen wij voor jouw bezorgoperatie.

Probeer direct