Jouw maaltijden in no-time bezorgd

Geen capaciteit om jouw eigen maaltijden te bezorgen? Wij zorgen ervoor dat alle klanten in jouw omgeving kunnen genieten van waar jij goed in bent. Jij kookt, wij doen de bezorging.

Vind direct een bezorger

Eén broodje of een hele bedrijfslunch, wij zorgen dat het op tijd aankomt

We hebben via FoodDrop jarenlange ervaring opgedaan met het bezorgen van eten, dus we weten wat belangrijk is: snel en op temperatuur.

On-demand pick-up & delivery

Krijg je nu een grote bestelling door die zo snel mogelijk bezorgd moet worden? Vind direct een koerier en we staan binnen drie kwartier bij je op de stoep.

Vergroot je bereik en doelgroep

Denk groter dan bezorging voor consumenten en maak gebruik van onze bezorgers om iedereen blij te maken met jouw maaltijden! Van groot tot klein, we bezorgen alles voor je.

Word onderdeel van het netwerk

Je kunt ook je eigen bezorgers aan het netwerk van Dropper toevoegen en geld verdienen. Zo kunnen ze bij overcapaciteit alsnog aan de slag.

Maaltijdbezorging zonder gedoe

Af en toe een keer on-demand een bestelling laten bezorgen, dat kan altijd. Maar we bieden meer! Met Dropper Business en Dropper Business Plus nemen we de gehele bezorgoperatie voor je uit handen.

Volgen en beheren

Via jouw Dropper dashboard track en beheer je jouw orders en deel je makkelijk tracking links met jouw klanten.

Geen kosten op commissiebasis

Bij Dropper betaal je alleen voor de bezorging, we vragen geen extra commissie over de waarde van de bestelling.

Betaal op factuur

Betaal niet direct bij elke bestelling, maar op factuur. Zo werkt het aanvragen van een verzending nog sneller en zonder extra moeite.

Wim, Broodjes van Wim

"Meer omzet? Bezorg met Dropper"

Sinds ik mijn restaurant presenteer op FoodDrop heb ik enorm veel nieuwe klanten gekregen en hiermee mijn omzet vergroot. FoodDrop en Dropper zijn makkelijk in gebruik en ze bieden mij flexbile oplossingen om zichtbaarder te worden en om thuis of op locatie bij mijn klanten te bezorgen.

Altijd een bezorger voor jou

In ons bezorgnetwerk is altijd iemand beschikbaar om jouw bezorging uit te voeren. Makkelijk en snel geregeld wanneer jij dat nodig hebt. Hoe werkt het?

Makkelijk en snel bezorgingen toevoegen

Laat ons weten waar we jouw order moeten ophalen en bezorgen, maar ook hoe groot de bestelling is, zodat we daar rekening mee kunnen houden.

Vind in no-time een koerier

Jouw bestelling wordt direct in het netwerk aangeboden, wij zorgen voor de perfecte match.

Alles op één plek

Als je een account aanmaakt kun je al je bezorgde maaltijden zien en volgen.

We bezorgen voor

Klaar om te droppen?

Bezorg jouw producten en maaltijden zonder enige rompslomp met Dropper. We zorgen ervoor dat jouw bezorgingen, in jouw omgeving, opgehaald en bezorgd worden. Zo kun jij doen waar je goed in bent en zorgen wij voor jouw bezorgoperatie.

Probeer direct