Jouw maaltijden in no-time bezorgd

Geen capaciteit om jouw eigen maaltijden te bezorgen? Wij zorgen ervoor dat alle klanten in jouw omgeving kunnen genieten van waar jij goed in bent. Jij kookt, wij doen de bezorging.

Vind direct een bezorger

Eén broodje of een hele bedrijfslunch, wij zorgen dat het op tijd aankomt

We hebben via FoodDrop jarenlange ervaring opgedaan met het bezorgen van eten, dus we weten wat belangrijk is: snel en op temperatuur.

On-demand pick-up & delivery

Krijg je nu een grote bestelling door die zo snel mogelijk bezorgd moet worden? Vind direct een koerier en we staan binnen drie kwartier bij je op de stoep.

Vergroot je bereik en doelgroep

Denk groter dan bezorging voor consumenten en maak gebruik van onze bezorgers om iedereen blij te maken met jouw maaltijden! Van groot tot klein, we bezorgen alles voor je.

Word onderdeel van het netwerk

Je kunt ook je eigen bezorgers aan het netwerk van Dropper toevoegen en geld verdienen. Zo kunnen ze bij overcapaciteit alsnog aan de slag.

Maaltijdbezorging zonder gedoe

Af en toe een keer on-demand een bestelling laten bezorgen, dat kan altijd. Maar we bieden meer! Met Dropper Business en Dropper Business Plus nemen we de gehele bezorgoperatie voor je uit handen.

Volgen en beheren

Via jouw Dropper dashboard heb je altijd inzicht in al je orders en kun je gemakkelijk tracklinglinks delen.

Geen kosten op commissiebasis

Bij Dropper betaal je alleen voor de bezorging, we vragen geen extra commissie over de waarde van de bestelling.

Betaal op factuur

Betaal niet direct bij elke bestelling, maar op factuur. Zo werkt het aanvragen van een verzending nog sneller en zonder extra moeite.

Yvette, Du Nord

"Dropper is echt een uitkomst voor mij"

Dropper ontzorgt mij volledig op het gebied van bezorging, of het nou om een kleine bestelling of een grote cateringklus gaat. Het scheelt mij tijd, zorgen en kosten en ik vind het erg fijn om met een lokale partner te kunnen samenwerken.

Du Nord gebruikt Dropper om en koerier te vinden wanneer ze dat nodig hebben.

Altijd een koerier voor jou

In ons koeriersnetwerk is altijd iemand beschikbaar om jouw bezorging uit te voeren. Makkelijk en snel geregeld wanneer jij dat nodig hebt. Hoe werkt het?

Makkelijk en snel verzendingen toevoegen

Laat ons weten waar we jouw order moeten ophalen en bezorgen, maar ook hoe groot de bestelling is, zodat we daar rekening mee kunnen houden.

Vind in no-time een koerier

Jouw bestelling wordt in het netwerk aangeboden. Je ziet direct de prijs, wij zorgen voor de perfecte match.

Alles op één plek

Als je een account aanmaakt kun je al je bestellingen zien en tracklinks delen met je klanten.

We bezorgen bestellingen & catering en o.a. voor

Klaar om te droppen?

Bezorg jouw producten en maaltijden in een paar klikken met Dropper. We zorgen ervoor dat jouw verzendingen opgehaald en in jouw omgeving & landelijk bezorgd worden. Zo kun jij doen waar je goed in bent.

Probeer direct