Jouw kantoorartikelen binnen no-time aangevuld

Koffiebonen op terwijl er vanmiddag klanten op bezoek komen? Of net het laatste pak printpapier geopend? Koppel je inkoop met het Dropper-netwerk. Wij halen het voor je op en bezorgen het dezelfde dag, goedkoop en duurzaam op jouw locatie.

Vind direct een koerier

Slim gebruik maken van wat er al bestaat

We verbinden verzenders en koeriers met elkaar. Hierdoor heb je altijd direct een koerier binnen handbereik.

Flexibele bode

Je zet ons in wanneer het nodig is. Hierdoor heb je geen onnodige ritten of overcapaciteit. Je hebt altijd een koerier binnen handbereik.

Kies voor duurzaam transport

In de meeste binnensteden worden busjes al geweigerd. Dropper kan jouw verzendingen ophalen met de (bak)fiets. Zo houden we de binnenstad emissievrij!

Word onderdeel van het netwerk

Je kunt ook je eigen koeriers aan het netwerk van Dropper toevoegen en geld verdienen. Zo kunnen ze bij overcapaciteit alsnog aan de slag.

De oplossing voor jouw bedrijf

Zonder abonnement kun je met Dropper al heel veel oplossen op het gebied van on-demand en last-mile bezorging, maar met Dropper Business nog veel meer. Ontdek wat onze abonnementen voor jou kunnen betekenen.

Landelijk

Kantoren verspreid over Friesland en Groningen? Geen probleem. Wij verzenden door heel NL.

Facturatie

Overzichtelijk je administratie bijhouden doordat we 1x per maand factureren.

Track & Trace

Je kunt altijd de status van de bezorging zien. Zo weet je precies waar de koerier zich bevindt en wanneer je het pakketje kan verwachten.

Altijd een koerier voor jou

In ons koeriersnetwerk is altijd iemand beschikbaar om jouw bezorging uit te voeren. Makkelijk en snel geregeld wanneer jij dat nodig hebt. Hoe werkt het?

Makkelijk en snel verzendingen toevoegen

Laat ons weten waar we jouw order moeten ophalen en bezorgen, maar ook hoe groot de verzending is, zodat we daar rekening mee kunnen houden.

Vind in no-time een koerier

Jouw verzending wordt direct in het netwerk aangeboden, wij zorgen voor de perfecte match.

Alles op één plek

Als je een account aanmaakt kun je al je verzendingen zien en volgen.

Klaar om te droppen?

Bezorg jouw producten en maaltijden zonder enige rompslomp met Dropper. We zorgen ervoor dat jouw bezorgingen, in jouw omgeving, opgehaald en bezorgd worden. Zo kun jij doen waar je goed in bent en zorgen wij voor jouw bezorgoperatie.

Probeer direct