Jouw producten binnen no-time bezorgd

Twintig koffiekopjes van keramiek of een boeket bloemen laten bezorgen? Wij halen het voor je op en bezorgen het dezelfde dag, goedkoop en duurzaam bij jouw klant!

Vind direct een koerier

Meer tijd voor meer klanten

We willen het zo makkelijk en goedkoop mogelijk maken om duurzaam pakketten te versturen. We zorgen ervoor dat je tijd overhoudt voor belangrijkere zaken.

Doe waar jij goed in bent

Wij gaan je helemaal ontzorgen! We halen verzendingen bij je op, zodat je niet meer naar het postkantoor hoeft. Het enige wat jij hoeft te doen is de verzending klaar te zetten.

Vergroot je omzet

Bedien meer klanten tegelijkertijd in jouw omgeving en daarbuiten. Importeer alle adressen en we maken automatisch de meest efficiënte route die wij voor je gaan bezorgen!

Kies voor duurzaam transport

In de meeste binnensteden worden busjes al geweigerd. Dropper kan jouw verzendingen ophalen met de (bak)fiets. Zo houden we de binnenstad emissievrij!

De oplossing voor jouw winkel

Iedereen kan altijd gebruik maken van Dropper, maar niet iedereen heeft dezelfde behoeftes. Dropper Business en Business Plus bieden gebundelde oplossingen voor uitdagingen binnen de last-mile en landelijke bezorging.

Facturatie

Ontvang per periode een factuur van al je gereden routes, zodat je niet bij elke verzending direct hoeft te betalen.

Track & trace

Volg de koerier live en deel dit met je klanten. Zo weet iedereen precies de status van de bezorging.

Op maat

Voor als je bijvoorbeeld elke dag om 17:00 een koerier tot je beschikking wilt hebben, of grote volumes verzendt.

Arnold, De Koffiewinkel

"Dropper is snel, veilig en helder"

We krijgen van onze klanten terug dat wij en Dropper goed bezig zijn met het verminderen van verkeersbewegingen van grote transporteurs in de binnenstad. Wij - en onze klanten - vinden het duurzame aspect belangrijk. En Dropper is gewoon snel, veilig en helder.

Altijd een koerier voor jou

In ons koeriersnetwerk is altijd iemand beschikbaar om jouw bezorging uit te voeren. Makkelijk en snel geregeld wanneer jij dat nodig hebt. Hoe werkt het?

Makkelijk en snel verzendingen toevoegen

Laat ons weten waar we jouw order moeten ophalen en bezorgen, maar ook hoe groot de verzending is, zodat we daar rekening mee kunnen houden.

Vind in no-time een koerier

Jouw verzending wordt direct in het netwerk aangeboden, wij zorgen voor de perfecte match.

Alles op één plek

Als je een account aanmaakt kun je al je verzendingen zien en volgen.

Klaar om te droppen?

Bezorg jouw producten en maaltijden zonder enige rompslomp met Dropper. We zorgen ervoor dat jouw bezorgingen, in jouw omgeving, opgehaald en bezorgd worden. Zo kun jij doen waar je goed in bent en zorgen wij voor jouw bezorgoperatie.

Probeer direct